Haberler / Merinosspor Voleybolcuları Deva Hastanesine Emanet

Merinosspor Voleybolcuları Deva Hastanesine Emanet

Türkiye Bayan voleybol 1.liginde mücadele eden Merinossporun yeni sezonda sağlık sponsoru Deva Hastanesi oldu. Yapılan imza töreninden sonra tüm oyuncular sağlık kontrölünden geçtiler. Deva Hastanesinin sponsorluk kapsamında sezon boyunca tüm oyuncuların sağlıkla ilgili kontrollerini yapacak ve her türlü malzeme desteği vereceği ifade edildi.

Deva Hastanesinde yapılan imza törenine Merinosspor Kulüp Başkanı Ali Atalar ve Deva Hastanesi Hastane müdürü Soydan Aksoy katıldılar. İmza töreninden sonra tüm oyuncular sağlık kontrolünden geçti. İmza töreninde bir konuşma yapan Deva Hastanesi Müdürü Soydan Aksoy” Merinos gibi bir takımın bizim hastanemizi tercih etmesini çok önemsiyoruz. Oyuncularımıza sağlık alanında her türlü desteği vermeye hazırız. Takımın sağlık alanında neye ihtiyaç duyuyorsa hastanemiz tarafından karşılacak olup maçlarda da sağlık ekibi bulunduracağız. Gaziantep’in önde gelen sağlık kuruluşlarından birisi olan Deva Hastanesi olarak spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz”dedi.

Kulüp Başkanı Ali Atalar bu yıl Deva Hastanasiyle yapılan sağlık sponsorluğu anlaşmasından çok memnun olduklarını belirterek şöyle dedi” Deva Hastanesi Gaziantep’in en önemli sağlık kuruluşu olması yanısıra, son teknolojiyi kullanan hastanelerimizden birisidir. Merinosspor bayan voleybol takımına sağlık sponsor olmalarından gurur duyduk. Spora ve sporcuya verdikleri katkı dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum..Böyle donanımlı bir sağlık kuruluşuyla işbirliği yapmak bizim için ve sporcularımız için büyük önem arz etmektedir. Başta Hastane müdürü Soydan Aksoy olmak üzere tüm yöneticilerine ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İmza töreninden sonra takım oyuncular ve tüm teknik kadro sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra Hastane müdürü Soydan Aksoy Merinosspor oyuncularını ve staff ekibini kahvaltıda ağırladı.